Lânsdouwe © 2016

Designed by J. Swart

Vanuit uw caravan is …….

“ Yn’ e Lânsdouwe”

Boerderij Camping

Eastermar

Tel.: 0512 471266

benedictus@lansdouwe.nl

DE BOERDERIJ


Naast camping Yn ’e Lânsdouwe staat onze boerderij, waar we op biologische wijze werken met koeien en kalveren van het Franse Limousin ras. Dit indrukwekkende koeienras met haar robuuste  uiterlijk en zuidelijke karakter is niet alleen een bezienswaardigheid in het weiland, maar voelt zich bovendien als een vis in het water in het authentieke wouden landschap.


Onze boerderij heeft sinds 1997 een biologische bedrijfsvoering. Dit betekent dat we de grond op een natuurlijke wijze bemesten. Hierdoor kan het gras rustig groeien, waardoor het gezond en voedzaam wordt. De koeien smullen dan ook heerlijk van deze gekleurde lappendeken.

Omdat de boerderij midden in nationaal landschap de Noardlike Fryske Wâlden ligt, doen wij aan vele vormen van natuur beheer. Het resultaat is dat we in de omgeving beschikken over een grote verscheidenheid aan planten, waaronder verschillende soorten die op de rode lijst voorkomen. Een unieke kans om deze beschermde soorten in hun natuurlijke habitat te bewonderen.